Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Zanger Trey Songz aangeklaagd voor seksueel misbruik tijdens feestje

Geschreven door op 7 januari 2020

Zanger Trey Songz aangeklaagd voor seksueel misbruik tijdens feestje. Trey Songz, bekend van onder meer het nummer Bottoms Up, is door een vrouw aangeklaagd voor seksueel misbruik. De 35-jarige zanger zou de vrouw, die anoniem wenst te blijven, seksueel hebben misbruikt op Nieuwjaarsdag 2018. De twee waren op 31 december allebei aanwezig op het Oud en Nieuw-feest in het huis van rapper Diddy. Trey Songz, die eigenlijk Tremaine Aldon Neverson heet, zou de vrouw hebben uitgenodigd om het feest voort te zetten in een nachtclub in Miami.

Trey Songz

Daar zou de zanger op dwingende wijze zijn hand onder haar jurkje hebben gestopt en een poging hebben gedaan tot verkrachting, blijkt uit rechtbankpapieren die in handen zijn gevallen van The Blast. De vrouw klaagt hem daarom aan voor geweldpleging en seksueel misbruik en eist een schadevergoeding van 10 miljoen dollar (bijna 9 miljoen euro). Ze beweert daarnaast dat ze niet de enige vrouw is die tijdens de betreffende avond is misbruikt door Neverson. Het is niet de eerste keer dat de zanger negatief in het nieuws verschijnt. In 2018 werd hij beschuldigd van huiselijk geweld. De zanger zou een vrouw hebben geslagen tijdens een feest. De rechter legde vervolgens een contactverbod met de vrouw op. Bron: NU.NL

Tremaine Aldon Neverson

Tremaine Aldon Neverson, beter bekend onder zijn artiestennaam Trey Songz, is een Amerikaanse zanger, producer en acteur. Songz groeide op in een militair gezin, wat ervoor zorgde dat hij zijn vocale capaciteiten pas op 14-jarige leeftijd ontdekte.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten