Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Zanger Rob de Nijs valt van podium

Geschreven door op 7 september 2019

Zanger Rob de Nijs valt van podium. Zanger en entertainer Rob de Nijs is van het podium gevallen tijdens zijn optreden in Naaldwijk. Rob was daar aanwezig voor het afsluitingsfeest van het Valstar Wielerspektakel. Op ons XXL Radio Youtube kanaal is te zien dat de zanger tijdens het lied ‘Banger Hart’ naar achteren valt en verdwijnt achter het podium met zijn microfoon nog in zijn handen.

Rob is dan ook direct na zijn gevaarlijke val nagekeken door een arts in zijn kleedkamer. Inmiddels gaat het weer beter met de zanger, gaf zijn manager al aan. Rob de Nijs heeft niets aan de val overgehouden, maar gaf wel aan aan het rustig aan te gaan doen de komende dagen. Een bezoekster die op het feest was vertelt dat het leek alsof hij onwel werd. ‘Hij viel van het podium af en is meteen weggebracht. De aanwezige DJ die er was, pakte het feest met weer snel op en zette de muziek weer online. Buiten stonden er nog wel fans die bezorgd waren, maar het was feestspektakel was dan ook niet direct verknald.

Rob de Nijs bedankt voor steun!

Zanger Rob de Nijs valt van podium. Zelf laat Rob de Nijs op Social Media weten dat het er allemaal erger uitziet dan dat het is. ‘Voor mensen die nu zeggen: ‘die ouwe moet stoppen’ dat gaat nog niet gebeuren!’. Verder dankt hij iedereen voor alle berichtjes en steun.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten