Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio op DAB+

Geschreven door op 22 april 2020

XXL Radio op DAB+. XXL Radio is overal online te beluisteren via de website en de speciaal ontworpen app, daarnaast zijn wij te vinden op verschillende websites en in diverse apps.

XXL Radio op DAB+

Om digitale DAB+ uitzendingen te kunnen ontvangen is er een speciale DAB+ radio nodig. Tegenwoordig beschikken bijna alle nieuwe auto’s over een DAB+ radio, en zijn er losse radio’s te koop in alle reguliere elektronica winkels. DAB+ is gemakkelijk af te stemmen. Bij gebruik voer je een automatische scan uit waarna je de radiozenders op naam of kanaal kunt vinden. Wij zijn bijna in heel Zuid Holland te vinden op kanaal 8B ( 197.648 MHz) en 9B (208.064 MHz). Stem je DAB+ radio af op XXL Radio en geniet van een kraakheldere muziekkwaliteit.

XXL Radio website

XXL Radio Rotterdam is natuurlijk te beluisteren via onze eigen website, dit kan via de player bovenaan de homepage of klik hier om direct te luisteren.

Download de gratis XXL Radio App

Download onze gratis XXL Radio app en je kunt eenvoudig en overal naar Radio XXL luisteren. Gebruik onderstaande links of zoek XXL Radio in de app store.

SMART-TV en Audiosystemen

Ook via een smarttv is XXL Radio eenvoudig te beluisteren met de TuneIn app. Deze kun je installeren op een SmartTV en verschillende audiosystemen als Bose en SONOS. Al je favoriete muziek overzichtelijk, voor al je apparaten in een app, ideaal voor tijdens een feest

Gelabeld als

Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten