Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio genomineerd Online Radio Awards 2020

Geschreven door op 6 oktober 2020

XXL Radio genomineerd Online Radio Awards 2020. Radioland is volop in beweging! Het online radio luisteren is sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. De verenigde-Online Radiostations en Spreekbuis.nl hebben samen het initiatief genomen om deze ‘nieuwe’ makers in de spotlight te zetten met de Online Radio Awards 2020.

Coronavirus

Door corona zal de derde editie van de Online Radio Awards er anders uit gaan zien. Nog meer dan voorgaande edities zal de nadruk liggen op online. Niet alleen de interviews en stemronde, maar ook het event zelf zal hierdoor online als voornaamste focus hebben. De initiatiefnemers Spreekbuis.nl en de verenigde Online Radiostations (v-OR) zien door de huidige 1,5 meter regels geen mogelijkheid om deze editie een Online Radio Day te organiseren. Ondanks deze beslissing zal uiteraard het Online Radio Awards event ook dit jaar weer een spectaculair worden.

Peter Contant (voorzitter verenigde-Online Radiostations): “De online radio en podcastwereld begint steeds volwassener te worden in groeiende aantallen luisteraars, maar ook in inkomsten. Voor ons de reden om voor deze editie ‘GROEI’ als thema te kiezen.”

Richard Otto (uitgever Spreekbuis.nl): “Ook dit jaar hebben we weer een grote variatie aan aanmeldingen. Een goed online station of neerzetten is al lang niet meer alleen maar weggelegd voor grote mediabedrijven. Dit is ook goed terug te zien aan de genomineerden.”


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten