Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


XXL Radio DJ SPIN2BEAT platenlabel Amsterdam Techno Records

Geschreven door op 1 juni 2022

We by XXL Radio Rotterdam are very proud to introduce our DJ SPIN2BEAT from Holland to the Amsterdam Techno Records label. In 2022 ATR will release several records for this awesome DJ. Please follow our account on Facebook https://ap.lc/2dmqT. Stay tuned for some cool new releases for much much more to come.

DJ SPIN2BEAT heeft zijn eigen platenlabel on Amsterdam Techno Records

Wij van XXL Radio Rotterdam zijn erg trots om onze DJ SPIN2BEAT uit Nederland te introduceren bij het Amsterdam Techno Records label. In 2022 zal ATR verschillende platen uitbrengen voor deze geweldige DJ. Volg ons account op Facebook https://www.facebook.com/xxlradiorotterdam. Blijf op de hoogte voor een aantal coole nieuwe releases, want er komt nog veel meer. Wij willen dan ook Pieter SPIN2BEAT feliciteren met dit uniek moment.

Amsterdam Techno Records

ATR wil via TECHNO een positieve impact maken in de wereld, door het verschil te maken voor techno artiesten door hen een platform te geven in de industrie. ATR staat open en oprecht voor alle artiesten. Ze zullen eerlijk en eerlijk worden behandeld. Bij het samenwerken respecteren we elkaars waarden. Door focus, plezier en vastberadenheid zal ATR records uitbrengen en promoten. De waarden van ATR zijn Eerlijk, Inclusief, Gedreven en Plezier. Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijk tijdens samenwerkingen. Er zijn geen verborgen agenda’s. ATR werkt in een klimaat waar iedereen kan zijn wie hij is en er wederzijds respect is. Het label en de artiest moeten allebei behoorlijk wat werk verzetten om succes te hebben. Er is vastberadenheid en focus op de doelen om te slagen. Maar er is ook genoeg plezier tijdens het doen.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten