Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


XXL Radio DJ Spin2beat & Amsterdam Techno Records

Geschreven door op 2 december 2021

XXL Radio DJ Spin2beat Amsterdam Techno Records. Sinds vandaag 1 december 2021 maakt XXL Radio DJ Spin2beat uit van de Amsterdam Techno platen label. XXL Radio DJ Spin2beat grijpt deze kans om de volgende stap te zetten in zijn muzikale reis. De eerste wereldwijde release van DJ Spin2beat word op ATR verwacht in maart 2022.

Amsterdam Techno Records

ATR wil via TECHNO een positieve impact maken in de wereld! ATR wil het verschil maken voor techno artiesten door hen een platform en de ruimte te geven op XXL Radio Rotterdam. ATR staat open en oprecht voor alle artiesten. Ze zullen eerlijk en eerlijk worden behandeld. Tijdens het samenwerken respecteren we elkaars waarden. Door focus, plezier en vastberadenheid zal ATR records uitbrengen en promoten. Transparantie en eerlijkheid zijn belangrijk tijdens onze samenwerking. Er zijn geen verborgen agenda’s.

Het verhaal van Amsterdam Techno Records

ATR begon twee jaar geleden, net voordat de COVID-19 pandemie begon. Het bedrijf kreeg de naam Party Reviews en wilde een brug zijn tussen bezoekers en organisaties. In het eerste jaar was er een sterke focus op het krijgen van een netwerk in de Techno muziekindustrie. In het tweede jaar stond Party Reviews klaar om wekelijks festivals te bezoeken en organisaties te adviseren. Helaas begon de pandemie en werd alles geannuleerd of uitgesteld.

De eerste actie was voor Dustytech uit Barcelona. Dit werd heel snel opgepikt door andere artiesten. Dus Party Zizzle begon regelmatig dj’s en producers te promoten.
Steeds meer labels namen contact op met de vraag of Party Zizzle hun releases en artiesten mocht promoten. Dus vanaf 1 februari 2021 startte Party Zizzle met Amsterdam Techno Records. Dit label is te vinden op alle grote platforms en brengt regelmatig platen uit. Verder kreeg ATR samenwerkingen met verschillende radiostations in de wereld om podcasts voor artiesten uit te zenden of zelfs live optredens in de studio.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten