Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


The Weeknd heeft langst genoteerde hit in hitlijst ooit

Geschreven door op 25 augustus 2021

The Weeknd heeft met het nummer Blinding Lights het langst genoteerde nummer ooit in handen. Het lied staat deze week voor de 88e week in de top honderd en dat is een record, meldt Billboard. The Weeknd evenaarde vorige week al het record van 87 weken dat op naam stond van de band Imagine Dragons met het nummer Radioactive. Nu staat de Canadese zanger echter op eenzame hoogte.

The Weeknd heeft langst genoteerde hit in hitlijst ooit

Blinding Lights, dat in november 2019 verscheen als single van het in 2020 verschenen album After Hours, staat deze week op plaats achttien in de Billboard Hot 100. Het nummer haalde in april 2020 voor het eerst de toppositie in de hitlijst en stond daar in totaal vier weken. Ook in de Nederlandse hitlijsten brak Blinding Lights records. In de Top 40 wist het nummer met tussenpozen drie periodes bovenaan te staan. In totaal stond de plaat 14 weken op nummer één, voor het laatst 26 weken nadat het lied was verschenen. The Weeknd bracht eerder deze week de eerste single van zijn volgende album uit. Het nummer heet Take My Breath en komt in de Billboard Hot 100 op de zesde plaats binnen.

Reinout Oerlemans verkoopt villa in Bel Air voor 60 miljoen aan The Weeknd

Ondernemer Reinout Oerlemans (50) en zijn vrouw Daniëlle (48) hebben hun stulpje in Los Angeles verkocht. Aan niemand minder dan R&B-ster Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. Hij telde liefst 70 miljoen dollar (bijna 60 miljoen euro) neer voor de chique villa.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten