Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Tears for Fears brengt nooit eerder uitgebracht nummer Rhythm of Life uit

Geschreven door op 3 september 2020

Tears for Fears brengt nooit eerder uitgebracht nummer Rhythm of Life uit. De demo werd in 1986 opgenomen door frontman Roland Orzabal en toetsenist Nicky Holland, maar de track haalde het album uit 1989 niet. In plaats daarvan gaf Orzabal het aan zangeres Oleta Adams, die zingt op het openingsnummer “Woman in Chains”, voor haar album Circle of One uit 1990, dat hij produceerde.

Tears for Fears

Seeds of Love, het derde album van de band, duurde vier jaar om te maken. De boxset met vijf schijven, die op 9 oktober uitkwam, bevat vier cd’s en een Blu-ray. Het bevat het geremasterde album naast verschillende B-kantjes, demo’s en outtakes. “Rhythm of Life” is een van de 22 niet eerder uitgebrachte nummers. Andere versies van de release zijn de op zichzelf staande geremasterde LP en een vinyl picture disc.

“Van al onze albums zou ik het waarschijnlijk het hoogst scoren”, zei Orzabal in een verklaring. “Ik denk dat het veel mensen heeft verrast, ook veel van onze leeftijdsgenoten, mensen met wie we misschien werden vergeleken in het midden van de jaren tachtig.” Bassist-zanger Curt Smith toegevoegd: “De nummers die ik toen leuk vond, vind ik nu nog steeds leuk. ‘Woman in Chains’, ‘Badman’s Song’ ‘Sowing the Seeds of Love’ en ‘Advice for the Young at Heart’ zijn allemaal blijven hangen. We spelen die nog steeds live. “

Rhythm of Live Demo:

Everybody Wants To Rule The World

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten