Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Suprise! Tiesto, Martin Garrix en Armin van Buuren draaien ook dit jaar weer miljoenen bij elkaar

Geschreven door op 19 augustus 2019

DJ Garrix en van Buuren draaien weer miljoenen bij elkaar. Suprise! Tiesto, Martin Garrix en Armin van Buuren draaien ook dit jaar weer miljoenen bij elkaar. Goh, wat een verrassing! Het Amerikaanse Forbes maakte opnieuw een lijstje van best verdienende plaatjesdraaiers en ook dit jaar is het weer een overwegend Nederlands feestje.

De Nederlandse dj’s zijn echter niet meer zo dominant als jaren geleden, want de top-3 bestaat namelijk uit drie Amerikanen en een Schot. De nummer 1 positie op het lijstje van het Amerikaanse zakenblad wordt ingenomen door het dj-duo The Chainsmokers, die u kunt kennen van hun festival-knallers Something Just Like This en Closer. Dit jaar draaiden de muzikale Amerikanen naar verluidt zo’n $46 miljoen bij elkaar. Hoe reglementair hun nummer één positie is valt te betwijfelen, want dit is natuurlijk ‘maar’ $23 miljoen per persoon.

DJ Garrix en van Buuren draaien weer miljoenen bij elkaar

De nummer twee van de lijst, Marshmello, verdiende in zijn eentje $40 miljoen. Zijn zilveren medaille heeft de mysterieuze dj, tijdens optredens draagt Marshmello namelijk altijd een masker, voornamelijk te danken aan zijn megadeal die hij sloot met de Kaos Dayclub and Nightclub in het Palms Casino Resort uit Las Vegas. Naar verluidt levert deze residency-deal hem per jaar $30 miljoen op. Op de laagste trede van het podium vinden we Calvin Harris terug. De Britse hitmachine moet na zes jaar afstand doen van zijn titel van best verdienende dj ter wereld en mag in 2019 ‘slechts’ $38,5 miljoen bijschrijven op zijn rekening. Echt medelijden hoeven we met de dj, die in werkelijkheid Adam Richard Wiles heet, niet te hebben. Zijn vermogen wordt geschat op $190 miljoen en hij is daarmee de rijkste diskjockey ter wereld. Lees meer ……


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten