Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Terror of Hardstyle

Present by XXL Radio Dj Lekkey

Gepland op

Zaterdag 14:00 15:00
Zondag 14:00 15:00

Hardstyle tempo rond de 150 bpm 🎧

Tagged as: , ,
Terror of Hardstyle brengt alle klassieke stijlen samen vanaf vinyl met originele draaitafels, zoals vroege Rave, Hardcore, Breakbeat, Techno en Trance. Hardstyle is ontstaan uit Nederlandse hardhouse en Rave, die zijn vermengd met invloeden van hardtrance en oldschool-hardcore rond 2000. De oorsprong ligt in Nederland, waar de eerste hardstyle-evenementen werden gehouden op het einde van 1999 en begin 2000.

🎧 Presentatie: DJ Lekkey, Luife en Vinyl

 

XXL Terror of Hardstyle 🎧 Elke zaterdag en zondag bij XXL Internetradio Rotterdam vanaf 14:00 uur t/m 17:00 uur. Mis het niet Terror of Hardstyle is een spektakel die u beslist niet mag missen. DJ Lekkey is onze vaste Hardstyle DJ.

XXL Terror of Hardstyle een 3 uren radioshow elektronisch muziekgenre dat overeenkomsten vertoont met Hardcore en Trance. Het gemiddelde Hardstyle tempo ligt rond de 150 bpm. De spreiding in het aantal beats per minuut van hardstyle platen is door de jaren toegenomen. Er worden in 2019 steeds vaker platen gelabeld als Hardstyle die een tempo hebben van 135 tot 165 bpm. Vaak wordt er uit praktische overwegingen besloten platen uit te geven op een tempo dat dicht bij de 150 bpm ligt, al worden deze vaak met een grotere spreiding gedraaid door DJ’s.


Meer informatie

Gerelateerd nieuws


XXL Terror of Hardstyle Crew

DJ Lekkey een van de langstdurende DJ's van XXL Radio te Rotterdam.

DJ Luife start met zijn muzikale genre begin 1980 bij een lokale radiopiraat uit Rotterdam.

DJ Rick, de naam zegt het al! DJ Rick draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij Rick voorbij ....


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten