Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio Progressive Time

Het Feest Kan Beginnen

Gepland op

Maandag 13:00 14:00
Dinsdag 13:00 14:00
Woensdag 13:00 14:00
Donderdag 13:00 14:00
Vrijdag 13:00 14:00

XXL Radio Progressive Time! De Lekkerste Beats In De Middag!

Tagged as: ,
XXL Radio Progressive Time. Een frisse wind op de radio. Met een heerlijke vibe en lekkere beats geeft XXL Radio Rotterdam je het gevoel dat je wel moet dansen.

 

XXL Radio Progressive Time. Heerlijke zomerse bubbling deuntjes weet ze samen te voegen tot een mix van energie, een energie dat je de regen buiten vergeet. Progressive House ontstond in het begin van de jaren negentig in het Verenigd Koninkrijk. Een van de eerste tracks die kan worden gezien als Progressive House was de track Not Forgotten (1990) van Leftfield. Leftfield werd opgericht in 1989, voordat het in 1990 publiekelijk opkwam met Not Forgotten, een nummer dat een sjabloon vormde voor een nieuwe soort Britse house die wegliep van Amerikaanse stijlen die Britse clubs domineren. Uitgebracht in januari 1995, blijft hun debuutalbum Leftism een ​​van de bepalende uitingen van dansmuziek. Ook Take me Higher van Evolution was een van de vroeger Progressive tracks. De Progressive House stijl werd opgepikt door enkele House DJ’s van XXL Radio.

🎧 Presentatie: DJ Vinyl, ATOI and DJ SWA


Meer informatie

XXL Radio Progressive Time Crew

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Vinyl, de naam zegt het al! DJ Vinyl draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij DJ Vinyl voorbij ....

Het is eigenlijk al een traditie, jaren achter elkaar brengt Dj Swa ons de mooiste vette jaarmixen, en de maandelijkse Dj Swa Relax mixen 🎧


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten