Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio Power Donderdag

Met XXL Radio DJ Erik Beks

Gepland op

Donderdag 20:00 22:00

Luister 20:30 uur naar bijpraten met?

Tagged as: , ,
XXL Radio Power Donderdag. Iedere donderdagavond op XXL Radio LIVE te beluisteren tussen 20 -22 uur. Een 2 uur durend programma vol met uitgaansinformatie, interviews, bijpraten met bekende Nederlanders en winacties voor tickets.

 

XXL Radio Power Donderdag. Wekelijks in “Bijpraten met” een gesprekje met een bekende Nederlander over zijn of haar dagelijkse bezigheden. Gesprekken kunnen dan overal over gaan. Nieuwe gesprekken zijn elke donderdagavond om 20.30 uur live in het radioprogramma XXL Radio Power Donderdag te horen en worden vlak na uitzending ook geplaatst op ons XXL Radio Youtube kanaal en Sociaal media.


Meer informatie

XXL Radio Power Donderdag Crew

DJ Freek-F (Freek Feenstra) begon aan zijn DJ journey iets meer dan 10 jaar geleden, Freek kreeg op zijn 10e verjaardag een gitaar en debuteerde in enkel jaren zijn eerste digitale release in 2010. Dit was het begin van een muzikaal avontuur als DJ Freek . Zijn inspiratie en mixen komen uit alle spectrums. Door […]

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Susan Right startte met DJ-en in 2007 en vijf jaar later had ze haar eerste gig. Deze dame uit Rotterdam (NL) was 20 toen ze begon met DJ’en. Ze speelde al in Panama, Sugar Factory, Waterfront R’dam en Rose Monday Tilburg. DJ’en is haar passie en haar manier om de dagelijkse stress even te […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten