Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


XXL Radio DJ Spin2Beat

Entertainen met de paplepel ingegoten!

Gepland op

Zaterdag 16:00 17:00
Zondag 16:00 17:00

Listen to the best XXL Radio Spin2beat Live Shows!

Gelabeld als,
XXL Radio DJ Spin2beat. DJ Spin2Beat opgegroeid met rock & roll-muziek en het nachtleven in de meest extravagante clubs, tot Parkzicht in Rotterdam tot de Revolutie in Spanje.

 

XXL Radio DJ Spin2beat Technopzuid 🎧

Het muzieklabel is gemaakt tijdens zijn eigen lessen in de zielcyclus. In deze periode won hij veel prijzen met mix-wedstrijden. Maar de echte beats kwamen tot leven nadat hij echt zijn eigen geluiden ontdekte. De DJ begon met zijn eigen #Technopzuid producties en na veel Mashup’s en remixes kreeg de DJ zendtijd op verschillende internationale radiostations. Pieter is tegenwoordig dankbaar voor de technologie en kijkt uit naar wat de toekomst te bieden heeft.


Meer informatie

XXL Radio DJ Spin2Beat Crew

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Fack It ONEDEFINED maakt en draait ruim 10 jaar muziek, maar niet onder dezelfde naam. Zijn reis is begonnen met de early Dutch House muziek, inmiddels bekend onder de verzamelnaam ‘EDM’. Echter heeft zijn interesse steeds diepere vormen aangenomen en is hij zo in aanraking gekomen met de stijlen Minimal, Tech House en uiteindelijk […]

DJ Susan Right startte met DJ-en in 2007 en vijf jaar later had ze haar eerste gig. Deze dame uit Rotterdam (NL) was 20 toen ze begon met DJ’en. Ze speelde al in Panama, Sugar Factory, Waterfront R’dam en Rose Monday Tilburg. DJ’en is haar passie en haar manier om de dagelijkse stress even te […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten