Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00


Tijd voor koffie (Nonstop)

Tijd voor koffie met muziek

Gepland op

Maandag 08:00 10:00
Dinsdag 08:00 10:00
Woensdag 08:00 10:00
Donderdag 08:00 10:00
Vrijdag 08:00 10:00

Nederland word langzaam wakker!

Gelabeld als, ,
Rick is elke dag tussen 08.00 en 10.00 uur Nonstop op de radio te horen met "Tijd voor koffie". De Rotterdammer Rick presenteert regelmatig radio-programma's voor Internetradio XXL Radio Rotterdam.

 

Koffie koffie koffie tijd! Elk werkdag op Internetradio XXL Radio Rotterdam presenteert Rick (DJ Vinyl) Nonstop van 08:00 / 10:00 uur “tijd voor koffie”. U hoort de lekkerste muziek om wakker te worden met een lekker bakkie koffie. Geniet van de lekkerste hits tijdens jou koffiepauze. Non Stop “Tijd voor koffie” is een nonstop geprogrammeerd programma. Word lekker wakker met een bakkie koffie en de heerlijke muziek hits die hier voorbij komen. Hier bij XXL Radio Rotterdam.

Koffie drinken is gezond! “Tijd voor koffie”

In tegenstelling tot wat lange tijd is gedacht, heeft koffie bij gezonde mensen niet of nauwelijks een effect op de bloeddruk. Wel kan de bloeddruk door de cafeïne iets verhoogd raken bij mensen die zelden of geen koffie drinken en dan ineens enkele koppen drinken. Het kan bij hen ook de hartslag versnellen. Als het lichaam gewend is aan koffie, verdwijnt ook de licht bloeddrukverhogende werking. Bij mensen met hoge bloeddruk kan cafeïne houdende koffie de bloeddruk wel permanent iets ophogen. Koffie zonder cafeïne is dan misschien een oplossing. Dus luisteren elke dan naar Rick met “Tijd voor koffie” bij Internetradio XXL Radio.


Meer informatie

Gerelateerd nieuws


Tijd voor koffie (Nonstop) Crew

DJ Rick, de naam zegt het al! DJ Rick draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij Rick voorbij ....

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ worden bij XXL Radio Rotterdam? Meld u dan nu aan ....


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten