Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Nonstop de nacht door

Present by XXL Dj Vinyl

Gepland op

Maandag 00:00 08:00
Dinsdag 00:00 08:00
Woensdag 00:00 08:00
Donderdag 00:00 08:00
Vrijdag 00:00 08:00
Zaterdag 00:00 09:00
Zondag 00:00 09:00

De nacht door met DJ Vinyl 🎧

Tagged as: , ,
Nonstop de nacht door met DJ Vinyl Internetradio XXL Radio Rotterdam. Er zijn van die nummers die je niet zo vaak meer hoort, maar áls je ze hoort dan herken je ze gelijk weer.

🎧 Presentatie: DJ Vinyl

 

Nonstop de nacht door. Het is diep in de nacht. DJ Vinyl klimt op het mengpaneel in de XXL Radio studio om te dansen de alle soorten genre die in de nacht voorbij komen. Toch is er nog steeds een groot verschil tussen dag- en nachtradio, volgens DJ Vinyl. Als het buiten licht is, is radio vooral „behang”, zoals radiomakers het noemen. De luisteraars luisteren met een half oor. ’s Nachts wordt de radio intiemer en persoonlijker.

Dat merk je vooral als je luistert naar “Nonstop de nacht door met DJ Vinyl”, dat sinds 2019 wordt uitgezonden door Internetradio XXL Radio Rotterdam en voortborduurt op een decennia oud nachtradio format: luisteraars bellen met vragen, andere luisteraars komen met antwoorden.

Sponsor: RH Brandbeveiliging


Meer informatie

Podcast van eerdere afleveringen


Gerelateerd nieuws


Nonstop de nacht door Crew

DJ Vinyl, de naam zegt het al! DJ Vinyl draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij DJ Vinyl voorbij ....

DJ worden bij XXL Radio Rotterdam? Meld u dan nu aan ....


Nonstop de nacht door evenementen

XXL Radio Techno all Night Long. Haal je ski spullen, sunblock, thermaal ondergoed, lederhosen en je oude Tirolse VHS banden maar uit de kast! Want op 28 november 2020 is het “All Night Long Internetradio XXL Radio Techno Party. Nog nooit eerder werd de Techno naar Rotterdam gebracht, of andersom, maar op XXL Radio Rotterdam […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten