Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


Koffie met Rick

Gezellig Live met Rick en soms een collega DJ

Gepland op

Zaterdag 09:00 10:00
Zondag 09:00 10:00

Wakker worden met gezellige muziek 🎧

Gelabeld als,
Rick elke weekend zaterdag en zondag tussen 09.00 en 10.00 uur op de radio te horen met "Tijd voor Koffie". De Rotterdammers Rick presenteer regelmatig Radio-programma's voor Internetradio XXL Radio Rotterdam.

 

Koffie met Rick. Koffie koffie koffie tijd! Elk weekend op Internetradio XXL Radio Rotterdam presenteert Rick van 09:00 tot 10:00 uur “Tijd Voor Koffie”. U hoort de lekkerste muziek om wakker te worden met een lekker bakkie koffie. Geniet van de lekkerste hits tijdens het wakker worden. “Tijd voor koffie” is een live programma. Word lekker wakker met een bakkie koffie en de heerlijke muziek hits die hier voorbij komen. Hier bij XXL Radio Rotterdam.


Meer informatie

Gerelateerd nieuws


Koffie met Rick Crew

Opgroeien met rock & roll-muziek en het nachtleven in de meest extravagante clubs, tot Parkzicht in Rotterdam tot de Revolutie in Spanje.

DJ Rick, de naam zegt het al! DJ Rick draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij Rick voorbij ....

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten