Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


House Nation

House Nation. Elke vrijdag live van 16:00 t/m 18:00 uur

Gepland op

Vrijdag 16:00 17:00
Vrijdag 17:00 18:00

De House Nation show. Elke vrijdag 16:00-18:00 uur

Gelabeld als, ,
House Nation, het vrijdagmiddagprogramma van XXL Radio is elke vrijdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur te horen op XXL Radio. En ja hoor, we hebben we ‘m! De XXL Radio App! De XXL Radio App applicatie is gratis te downloaden in uw Apple Store en of Google Play Store.


House Nation, wat kan je verwachten?

House Nation. Wij de DJ’s van XXL Radio zijn alle mixfreaks. We hebben dan ook veel mixen in de jaren ’80 geluisterd en opgenomen die op de Nederlandse radio werden uitgezonden. Sommigen houden van de minimixes en Grandmixes van Ben Liebrand en de Bond van Doorstarters. Nu bij XXL Radio zijn we nog aan het mixen. De Dj’s van XXL Radio mixen live van één uur en korte mixen (zoals megamixen, hitmixen en mashups).

De DJ van Radio XXL Rotterdam wilt u met een glimlach naar huis laten rijden. De show om je weekend mee te beginnen.


Meer informatie

House Nation Crew

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Fack It ONEDEFINED maakt en draait ruim 10 jaar muziek, maar niet onder dezelfde naam. Zijn reis is begonnen met de early Dutch House muziek, inmiddels bekend onder de verzamelnaam ‘EDM’. Echter heeft zijn interesse steeds diepere vormen aangenomen en is hij zo in aanraking gekomen met de stijlen Minimal, Tech House en uiteindelijk […]

DJ Freek-F (Freek Feenstra) begon aan zijn DJ journey iets meer dan 10 jaar geleden, Freek kreeg op zijn 10e verjaardag een gitaar en debuteerde in enkel jaren zijn eerste digitale release in 2010. Dit was het begin van een muzikaal avontuur als DJ Freek . Zijn inspiratie en mixen komen uit alle spectrums. Door […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten