Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL DJ Live in de studio

DJ Atoi, Spin2beat of DJ Swa live 🎧

Gepland op

Maandag 18:00 20:00
Dinsdag 18:00 20:00
Woensdag 18:00 20:00
Donderdag 19:00 21:00
Vrijdag 18:00 20:00
Zaterdag 18:00 20:00
Zondag 18:00 20:00

Laat u verrassen door XXL DJ'S

Tagged as: , , ,
DJ live in de XXL studio 🎧. Laat u verrassen door een Radio DJ of VJ (Atoi, Spin2beat, Arch Pressure of DJ Swa) van XXL Radio Rotterdam. Live zal er een mix van een willekeurige DJ of VJ worden gedraaid bij XXL Radio?

🎧 DJ ATOI, Spin2Beat, Arch Pressure & DJ Swa

DJ live XXL studio 🎧. Elke dag van 18:00 – 20:00 uur live op XXL Radio. U kunt zich ook vrijblijvend aanmelden bij Internetradio XXL Radio Rotterdam. Uw mix genre zal dan ook vooraf worden opgenomen, of live in de studio worden afgespeeld.

Internetradio XXL Radio uit Rotterdam is op zoek naar nieuwe en enthousiaste DJ’s en Lady’s die ons team willen versterken en om onze luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen te kunnen aanbieden. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste en gezelligste hits. De uitzendingen van XXL Radio worden verzorgd door verschillende DJ’s en VJ’s, Je maakt je eigen programma naar je eigen inzicht.

U kunt live aan onze Denon DJ draaien en uw genre muziek aan de luisteraars van XXL Radio aanbieden. Meld u dus vrijblijvend aan en neem contact met ons op.


Meer informatie

Podcast van eerdere afleveringen


Gerelateerd nieuws


XXL DJ Live in de studio Crew

DJ Vinyl, de naam zegt het al! DJ Vinyl draait live op XXL Radio Rotterdam met twee Pioneer draaitafels. Alle genre muziek komt bij DJ Vinyl voorbij ....

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Arch Pressure 🎧 is sinds de jaren ’70 al lang een liefhebber van muziek. Hij groeide op in Rotterdam en is getuige geweest van de HipHop evolutie. Disco heeft ook een grote rol gespeeld in zijn muzikale activiteiten en als gevolg daarvan kwam midden jaren 80 het DJ gevoel. Enkele van zijn vele muzikale […]

DJ worden bij XXL Radio Rotterdam? Meld u dan nu aan ....

Het is eigenlijk al een traditie, jaren achter elkaar brengt Dj Swa ons de mooiste vette jaarmixen, en de maandelijkse Dj Swa Relax mixen 🎧


XXL DJ Live in de studio evenementen

Sorry, there is nothing for the moment.

Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd