Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


DJ Kicken Halloween MIX 2020

SHOW 17:00 UUR

Gepland op

DJ KICKEN HALLOWEEN MIX 2020

Tagged as:
DJ Kicken Halloween 2020 - Show 3. Op dit station is 31 oktober niet de enige keer dat er geesten en geesten komen spelen. We spelen alle soorten muziek, zolang het maar een angstaanjagende draai heeft, dus waar wacht je nog op , druk op play en maak je klaar om je sokken mee af ​​te schrikken!

 

DJ Kicken Halloween 2020 – Show 3. DJ Kicken Halloween 2020 – Show 2. DJ Kicken Halloween Mix 2020 – Muziek met Halloween-thema, enge deuntjes en mixen met een spookachtig tintje. Op dit station is 31 oktober niet de enige keer dat er geesten en geesten komen spelen.


Meer informatie

Gerelateerd nieuws


DJ Kicken Halloween MIX 2020 Crew

Dj Kicken (Henri Kicken) # 1 Nederlands populairste party DJ van 2019! Bekend van Ain’t no party (Like an alcoholic party), Happy together, Yaya Kolo, Bass attack, Victory, i Wanna Dance With Somebody en meer. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij de juiste DJ voor XXL Radio Rotterdam, en voor jouw commerciële of […]

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Fack It ONEDEFINED maakt en draait ruim 10 jaar muziek, maar niet onder dezelfde naam. Zijn reis is begonnen met de early Dutch House muziek, inmiddels bekend onder de verzamelnaam ‘EDM’. Echter heeft zijn interesse steeds diepere vormen aangenomen en is hij zo in aanraking gekomen met de stijlen Minimal, Tech House en uiteindelijk […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten