Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


De Dave en Tinus Show

De Dave en Tinus show. Elke vrijdag live van 16:00 t/m 18:00 uur

Gepland op

Vrijdag 16:00 17:00
Vrijdag 17:00 18:00

De Dave en Tinus show. Elke vrijdag 16:00-18:00 uur

Tagged as: , ,
De vaste luisteraars van XXL Radio kennen David natuurlijk al! Trance Sessions is wat David doet, maar deze jongen kan nog veel meer. Samen met Marthijn die door iedereen Tinus genoemd wordt gaan deze twee jongens het gezellige gevoel van vroeger proberen terug te brengen in hun elke vrijdagmiddag programma: “De Dave & Tinus Show”


Wat kan je verwachten?

Heel veel 90’s en dan met name het dansbare maar ze doen ook uitstapjes die je niet verwacht! Zij nemen het nieuws van de week door op hun eigen manier. Ze draaien demo’s die worden ingestuurd. Ze hebben “Wat Een Rare Plaat” en dat kan gewoon een hele goede plaat zijn. Ooit was disclosure Disclosure & Friend Within – The Mechanism het slachtoffer. Maar ze vergeten het heden ook niet en daarvoor hebben ze de “Masterblaster” bedacht. Een plaat waarvan ze vinden dat die meer aandacht verdient !

De jongens willen jullie met een glimlach naar huis laten rijden. De show om je weekend mee te beginnen.


Meer informatie

De Dave en Tinus Show Crew

De afgelopen jaren maakte ATOI honderden DJ-uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio.

DJ Fack It ONEDEFINED maakt en draait ruim 10 jaar muziek, maar niet onder dezelfde naam. Zijn reis is begonnen met de early Dutch House muziek, inmiddels bekend onder de verzamelnaam ‘EDM’. Echter heeft zijn interesse steeds diepere vormen aangenomen en is hij zo in aanraking gekomen met de stijlen Minimal, Tech House en uiteindelijk […]

DJ Freek-F (Freek Feenstra) begon aan zijn DJ journey iets meer dan 10 jaar geleden, Freek kreeg op zijn 10e verjaardag een gitaar en debuteerde in enkel jaren zijn eerste digitale release in 2010. Dit was het begin van een muzikaal avontuur als DJ Freek . Zijn inspiratie en mixen komen uit alle spectrums. Door […]


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten