Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Radio-dj Timur ontploft na clash met luisteraar

Geschreven door op 11 juli 2019

Radio-dj Timur ontploft na clash met luisteraar. Timur Perlin heeft zich behoorlijk laten gaan in zijn weekendshow De Timur Timur Show. In het onderdeel de Radio VergevingsDienst waarbij hij elke keer een geblokkeerde luisteraar van de zwarte lijst haalt, laat luisteraar Dave niet met zich sollen.

Dave vindt het in eerste instantie al merkwaardig dat hij op de zwarte lijst staat omdat hij ’nare taal’ gebruikt zou hebben. „Zeg, zijn daar wetten tegen?” Hij is wel een directe man, stelt hij, om dat meteen waar te maken met zijn volgende uitspraken. „Ik sta hier wel een beetje van te kijken. Maar misschien is het zelfbeeld van de dames en heren niet al te sterk en moet dat worden gecompenseerd door een beetje staatshoofdengedrag waarbij de minste kritiek wordt gezien als een aanval.”

Radio-dj Timur ontploft na clash met luisteraar

Volgens Timur heeft Dave regelmatig kritiek geuit op dj’s van Radio 2, die volgens Timur ’ontzettend lieve mensen zijn’. Timur citeert collega Wouter van der Goes, die vindt dat Dave beter ’wat leuks kan gaan doen’. Maar dat schiet helemaal in het verkeerde keelgat bij zijn luisteraar. „Hoezo moet ik wat leuks gaan doen? Ik vind dat hij een vak moet leren en weet u waarom ik dat vind? Omdat ik belasting betaal voor die vent.”

Erdogan

Timur probeert Dave tot wat positieve uitspraken te verleiden, maar daar begint hij niet aan. „Hoezo moet ik dat soort dingen zeggen als ik ze niet vind. Jullie krijgen kritiek. Jullie zijn toch niet Erdogan, of wel?” De luisteraar voelt zich gekleineerd door de manier waarop hij telefonisch is behandeld wanneer hij belt om zijn beklag te doen. „Dan word ik zo afgepoeierd op zo’n arrogante Hilversumse manier.” Als Timur hem vraagt wat hij wil, is hij dan ook duidelijk: „Dat jullie allemaal op de keien gaan. Amsterdams voor ontslag. Dat is mijn mening.”. Lees meer …….

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten