Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio Coronavirus uitleg video

XXL Radio Coronavirus uitleg video. Het nieuwe corona virus is een respiratoir virus dat zich voornamelijk verspreidt door druppeltjes die worden gegenereerd wanneer een geïnfecteerde persoon hoest of niest, of door druppeltjes speeksel of afscheiding uit de neus. Om uzelf te beschermen, maakt u uw handen regelmatig schoon met een op alcohol gebaseerde handwrijving of wast u ze met water en zeep. Hier een korte uitleg video betreft het ontstaan en bescherming tegen het COVID-19 virus.

Vragen over het Coronavirus?

Heeft u vragen over het coronavirus? U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Coronavirus app

Het kabinet wil apps laten ontwikkelen om het coronavirus te controleren en bestrijden. De apps zijn getest tijdens de Appathon op 18 en 19 april. Deze Appathon was via een livestream te volgen. Op het YouTube kanaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn de presentaties van de geselecteerde deelnemers en de volledige livestream terug te kijken.

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten