Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Lange Frans en DJ Paul Elstak – ALLEN VOOR EEN

Lange Frans en DJ Paul Elstak – ALLEN VOOR EEN. Rapper, tv-presentator en zanger Lange Frans en Hardcore DJ Paul Elstak hebben een protestlied opgenomen tegen de huidige coronamaatregelen. Gedurende de coronacrisis heeft rapper Lange Frans zich in zijn podcast regelmatig uitgesproken tegen de maatregelen van het kabinet, die volgens hem veel te ingrijpend zijn. Ook Hardcore DJ Paul Elstak weigerde terug te krabbelen nadat hij meedeed aan de actie #ikdoenietmeermee. Het duo heeft nu de handen ineengeslagen voor een protestlied.

“Allen voor 1”

De twee bekende muzikanten hebben speciaal tegen het coronabeleid in Nederland het nummer “Allen voor 1” opgenomen, waarmee ze iedereen tegen dit beleid willen laten “stampen”. Via een statement op zijn website laat Lange Frans weten: “Een protestsong leek me meer op zijn plaats dan een podcast. Ik hoop dat jullie deze track delen op alle mogelijke manieren.” Het is maar de vraag of het nummer op veel waardering kan rekenen. NIEUWS: Woensdag 21 oktober 2020 omstreeks 15:00 uur. YouTube verwijdert kanaal van rapper, zanger en TV presentator en Coronabeleid complotdenker Lange Frans. Hij zou herhaaldelijk de richtlijnen (na 3 waarschuwingen) van YouTube hebben geschonden. Lange Frans noemt dat in een reactie “censuur”. YouTube zegt nog niet inhoudelijk te willen reageren.

LANGE FRANS

Lange Frans was nog maar 17 jaar toen hij in 1997 begon met rappen. Hij begon toen met zijn buurman Bart Zijlstra de duo Lange Frans en Baas B. Samen hebben zijn dan ook publieksprijs tijdens de grote prijs finale talentenjacht van Most Wanted in 2001. Ieder vrijdagmiddag werd besteed aan het schrijven van teksten.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten