Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Bijpraten met DJ Paul Elstak

Bijpraten met DJ Paul Elstak. Elke week in de XXL Radio Power Donderdag een bekende Nederlander (BN’er) in de show. En deze week was dat met DJ Paul Elstak. Iedere donderdagavond op XXL Radio LIVE te beluisteren tussen 20.00 – 22.00 uur. Power Donderdag met Erik Beks. Een 2 uur durend programma vol met uitgaansinformatie, interviews, bijpraten met bekende Nederlanders en column.

Paul Roger Elstak, artiestennaam: DJ Paul Elstak, is een Nederlands hardcore-dj, producer en labeleigenaar. Hij verwierf landelijke bekendheid door zijn happy-hardcorehits uit 1995 en 1996.

DJ Paul Elstak de jaren 90:

In 2001 wilde Paul Elstak zich voornamelijk nog op Hardcore richten en begon een nieuw Hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl.

Vanwege de revival van Happy Hardcore en de vele 90ties feesten waar Paul Elstak voor gevraagd werd, is hij zich naast Hardcore, weer actief bezig gaan houden met Happy Hardcore. Hij heeft een druk schema en draait ieder weekend op Hardcore, 90ties en Freestyle feesten. Zijn fans zijn overal in Europa en zelfs in Australië, USA en Japan is er een trouwe fan base.

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten