Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Psy ondervraagd door politie over schandaal

Geschreven door op 1 juli 2019

Psy ondervraagd door politie over schandaal. De K-popwereld staat momenteel in rep en roer: een groot schandaal laat de Zuid-Koreaanse muziekindustrie op zijn grondvesten daveren. Popsterren en zakenlui zouden betrokken zijn bij omkoping, belastingontduiking en zelfs prostitutie. Ook Psy (41), die een wereldhit scoorde met ‘Gangnam Style’, blijkt betrokken partij. Hij werd opgeroepen om te getuigen in de zaak.

Het draait allemaal om Yang Hyunsuk, die platenlabel YG Entertainment oprichtte. Daar zit onder andere de bekende K-Popgroep BlackPink bij. In juli 2014 zou Hyunsuk een etentje georganiseerd hebben voor buitenlandse investeerders en prostituees voor hen voorzien hebben – wat illegaal is. Ook de in ongenade gevallen Maleisische zakenman Jho Low – die gezocht wordt in Maleisië, Singapore en de Verenigde Staten – was aanwezig.

Ondervraging: Psy ondervraagd door politie

Verdachte Yang werd vorige week negen uur lang ondervraagd. Hij ontkent alle aanklachten van prostitutiebemiddeling, belastingontduiking en het toedekken van een drugschandaal. Op 14 juni liet hij wel weten dat hij aftrad als CEO van YG Entertainment om de reputatie van zijn artiesten te beschermen. Lees hier meer …..

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Gerelateerde nieuws berichten

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten