Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Sander van Doorn

DJ Sander van Doorn (Sander Ketelaars) 5 september 2021

DJ SANDER VAN DOORN

DJ Sander van Doorn, artiestennaam van Sander Ketelaars, (Eindhoven, 28 februari 1979) is een Nederlandse Electronic Dance Music (EDM)-producer en dj.

Vanaf zijn zestiende jaar draaide Van Doorn met twee platen op draaitafels. Ook experimenteerde hij met drumcomputers en het maken van eigen producties. Dit leidde tot een doorbraak als DJ en producent van dance muziek. Hij staat anno 2013 negenendertigste op DJMag’s lijst van beste dj’s ter wereld. Hij presenteert elke vierde woensdag van de maand een internetradioshow op Digitally Imported radio, getiteld Identity. De show bestaat uit twee studiomixen en soms livemuziek. In 2013 richtte hij samen met Spinnin’ Records het recordlabel “Doorn Records” op, waar tot op heden zeer regelmatig grote hit releases worden uitgebracht. Zijn laatste single release samen met Martin Garrix en DVBBS genaamd “Gold Skies” werd op 2 juni 2014 uitgebracht.

Sander van Doorn heeft in oktober 2012 een platencontract getekend bij Roc Nation, het label van de Amerikaanse rapper Jay-Z. Roc Nation, waar onder anderen ook zangeres Rihanna onder contract staat. Roc Nation is een belangrijke spin in het Amerikaanse (dance) muziekweb. Het is onderdeel van Live Nation, een van de grootste evementenorganisators ter wereld. Sinds 2013 runt van Doorn zijn eigen platenlabel genaamd Doorn Records. Bron: Wikipedia

XXL Terror of Trance 🎧

XXL Terror of Trance

Terror of Trance 🎧

Meer info
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten