Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Rozdavo

David Hogenes 2 augustus 2021

PODCAST DJ ROZDAVO

DJ Rozdavo begon op de Technics SL 1200 tijdens de hardcore scene in de jaren ’90, eerst bij een radiostation, het vinyl is inmiddels ingeruild voor de digitale waves en grote feesten. In de loop van de jaren heeft Rozdavo zijn stijl verfijnd, luistert eens met je ogen dicht, het doet je denk alsof je op een groot festival bent, spannend melodieus met een bass. Een echt orgasme ….. Zijn hoofdstijl is opbeurende trance waar hij een heel eigen draai aan geeft, het publiek voelt zich goed en gaat dan ook compleet los. DJ Rozdavo laat dan ook een speciaal indruk achter bij het publiek.

David is al lang voorstander van de productiegerichte benadering van zijn carrière in de elektronische muziek. Gebruikmakend van schijnbaar grenzeloze reserves van inspiratie en passie, wordt het gekatalyseerd door zijn drive om te creëren en te experimenteren. Het heeft hem een ​​substantiële discografie opgeleverd, die nu bestaat uit bijna 55 of meer remixen.

Uplifting Trance een melodieuze mix van de beste Trance

Met zijn Numark NS7 creëert hij de beste muzikale ambiance op de gekste locaties. Een DJ met een eigen style van trance in een mix van vocal, uplifting en psy als je een keer echt wil knallen op 138 BPM. DJ Rozdavo klinkt als Armin van Buuren, Mark Sixma , Orjan Nilsen, Markus Schulz, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Giuseppe Ottaviani, Mark Sherry, Allen Watts, Steve Dekay, Renegade System, David Rust.

XXL Terror of Trance 🎧

XXL Terror of Trance

Terror of Trance 🎧

Meer info
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten