Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


DJ Nicky Romero

DJ Nicky Romero (Nick Rotteveel) 5 september 2021

PODCAST DJ NICKY ROMERO

DJ Nicky Romero (Amerongen, 6 januari 1989), geboren als Nick Rotteveel, is een Nederlands diskjockey. Na een verblijf van een jaar in Kingston, Canada, keerde Romero terug naar Nederland om daar zijn school af te maken. In 2012 werd hij bekend met zijn single Toulouse, die langere tijd in de top 10 van Beatport stond. Later in 2012 kreeg hij de prijs voor ‘Highest New Entry’ van DJMAG. Hij kwam binnen op nummer 17 en was daarmee samen met Skrillex de hoogste binnenkomer ooit. In 2016 haalde hij plek 29.

Daarnaast presenteert Romero elke zaterdagavond van 00.00 tot 01.00 uur Protocol Radio op SLAM!, waarin hij studiomixen, mash-ups en pas uitgekomen singles van zijn label Protocol Recordings draait. Tot 14 maart 2017 was het programma op Radio 538 en ook op SLAM!FM & Midland FM te horen. DJ Romero heeft gewerkt met dj’s zoals Tiësto, Fedde le Grand, Sander van Doorn, David Guetta, Calvin Harris, Afrojack en Avicii. De hit I Could Be The One, die hij samen met Avicii maakte, bereikte de nummer 1-positie in de UK Singles Chart. Bron: Wikipedia

Augustus 2020: Nicky Romero heeft corona en moet shows op Texel afzeggen. Nicky Romero moet noodgedwongen een streep zetten door de twee shows die hij vandaag in het kader van Het Strand van 2020 op Texel zou geven. De dj is positief getest op corona en moet in quarantaine. ,,Ik heb nergens last van gelukkig, alleen ik ruik en proef wat minder dan ik gewend ben”, laat Nicky weten. ,,Dit is gewoon domme pech.”

Coronavirus

,,Ik voel me prima. Ik hoest niet, ik nies niet. Ik heb vorige week nog gewakeboard en volop gesport”, zegt Nicky tegen persbureau ANP. Hij liet zich uit voorzorg testen op het longvirus. ,,Als ik in een land kom waar het heel warm is en er veel airco is, krijg ik al snel last van mijn holtes. Nu met die hittegolf in Nederland staan ook hier de airco’s op maximaal. Dus ik dacht: daar hebben we het weer. Maar mijn boterham met kaas smaakte minder goed door de problemen met ruiken en proeven, dus ik dacht: ik laat me toch maar testen.”

terror-of-techno-internetradio-xxl-radio-rotterdam

XXL Terror of Techno

Terror of Techno 🎧

Meer info
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten