Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Headhunterz

DJ Headhunterz (Willem Rebergen) 6 september 2021

PODCAST DJ HEADHUNTERZ

DJ Headhunterz is de artiestennaam van de Nederlandse Dance-DJ en muziekproducer Willem Rebergen (Veenendaal, 12 september 1985). Hij is voornamelijk bekend door zijn Hardstyle producties, maar in 2014 besloot hij over te stappen naar de housemuziek. In 2017 heeft hij aangegeven zich weer volledig op de Hardstyle te richten. Daarnaast is hij bekend van het inspreken van stemmen voor films.

Willem Rebergen is geboren op 12 september 1985 in Veenendaal. Vanaf jonge leeftijd had Rebergen interesse in muziek. Doordat hij gepest werd op school, zocht hij een vorm van afleiding om zichzelf op te beuren, en sloot zich aan bij een lokaal kinderkoor. In 2003 wakkerde de interesse voor hardstyle aan door het bezoeken van de regionale discotheek Scoob in Elst. Dat jaar bezocht hij ook voor het eerst Qlimax en dat gaf voor hem de doorslag om Hardstyle te produceren.

In 2013 tekende Headhunterz bij het Amerikaanse label Ultra Music,[20] waar hij zijn singles ‘Colors’ met TaTu en ‘United Kids of the World’ uitbracht. De single ‘Colors’ verkreeg in 2014 de gouden status. Het tekenen bij Ultra markeerde ook een stijlverandering, zijn producties gingen vanaf dat moment steeds meer richting een lager BPM en meer house-georiënteerd geluid. Hij werkte in deze periode onder andere samen met W&W, Hardwell, Oliver Heldens en Martin Garrix. Ondanks veel negativiteit van zijn fan-base, beroept Rebergen zich op zijn creatieve vrijheid en slaat een nieuwe weg in. Hij neemt met het Origins project, dat 8 jaar aan Headhunterz tracks opnieuw uitbrengt, symbolisch afscheid van zijn HARD with STYLE label en de Hardstyle.

Willem Rebergen, beter bekend onder zijn artiestennaam Headhunterz, is een Nederlandse DJ en muziekproducent. Rebergen is ook een stemacteur. Hij heeft nasynchronisaties gedaan verschillende films en tv-series. Hij begon zijn carrière in 2005 en werkte aan Hardstyle-muziek.

in-de-mix-xxl-radio-rotterdam

XXL Radio the mix

XXL Radio DJ'S 🎧

Meer info
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten