Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Gigi D’Agostino

DJ Gigi D'Agostino (Luigi Celestino Di Agostino) 5 september 2021

PODCAST DJ GIGI D’AGOSTINO

DJ Gigi D’Agostino. Luigi Celestino Di Agostino, beter bekend als DJ Gigi D’Agostino (Turijn, 17 december 1967), is een Italiaanse DJ, producer en remixer. Zijn muziekstijl is zeer divers.

In 1986 startte zijn carrière toen hij als dj in een disco op ging treden. In het begin liepen de mensen nog weg, of zoals Gigi zelf zei: Zelfs de parkeerplekken liepen leeg. Later trad hij toe tot het team van Media records, waarvoor hij het sublabel Noisemaker managede. Zijn eerste album Gigi D’Agostino werd goud, ook singles als Fly en Sweetly waren een succes. Met Sweetly scoorde hij bovendien zijn eerste Nederlandse hit. Op zijn forum maakte Gigi ook bekend dat hij ooit een plaat had gemaakt met Robert Miles, maar omdat de labels er niet uitkwamen, is deze plaat nooit uitgebracht.

Zijn single Bla Bla Bla kwam in Italië en de Verenigde Staten op nummer 4 binnen. Andere hits die hij maakte waren L’amour toujours, Another Way, La Passion, The Riddle, Super (samenwerking met Albertino), Carillon (remix van Magic Box), Silence, Wellfare en I Wonder Why. L’Amour Toujours bereikte de nummer 1-positie in de Nederlandse top 40. Bron: Wikipedia

Café Del Mar

Café Del Mar

Café Del Mar on XXL Radio

Meer info




XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten