Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Gigi D’Agostino

DJ Gigi D'Agostino (Luigi Celestino Di Agostino) 27 June 2019

DJ GIGI D’AGOSTINO

DJ Gigi D’Agostino. Luigi Celestino Di Agostino, beter bekend als DJ Gigi D’Agostino (Turijn, 17 december 1967), is een Italiaanse DJ, producer en remixer. Zijn muziekstijl is zeer divers.

In 1986 startte zijn carrière toen hij als dj in een disco op ging treden. In het begin liepen de mensen nog weg, of zoals Gigi zelf zei: Zelfs de parkeerplekken liepen leeg. Later trad hij toe tot het team van Media records, waarvoor hij het sublabel Noisemaker managede. Zijn eerste album Gigi D’Agostino werd goud, ook singles als Fly en Sweetly waren een succes. Met Sweetly scoorde hij bovendien zijn eerste Nederlandse hit. Op zijn forum maakte Gigi ook bekend dat hij ooit een plaat had gemaakt met Robert Miles, maar omdat de labels er niet uitkwamen, is deze plaat nooit uitgebracht.

Zijn single Bla Bla Bla kwam in Italië en de Verenigde Staten op nummer 4 binnen. Andere hits die hij maakte waren L’amour toujours, Another Way, La Passion, The Riddle, Super (samenwerking met Albertino), Carillon (remix van Magic Box), Silence, Wellfare en I Wonder Why. L’Amour Toujours bereikte de nummer 1-positie in de Nederlandse top 40. Bron: Wikipedia

XXL Ibiza Deep House

XXL Ibiza Deep House Lounge 🎧

Meer info
Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten