Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Fedde Le Grand

Podcast DJ Fedde Le Grant 5 september 2021

PODCAST DJ FEDDE LE GRAND

DJ Fedde le Grand (Utrecht, 7 september 1977) is een Nederlandse diskjockey. Op jonge leeftijd begon Fedde le Grand met een eigen drive-inshow en als dj in plaatselijke clubs in Bunnik. Zijn kunsten bleven niet onopgemerkt en hij werd uiteindelijk gevraagd als dj in De Danssalon in Eindhoven. Vele grote clubs in Nederland en daarbuiten volgden.

Le Grand behaalde in 2006 een grote hit met Put your hands up 4 Detroit. De single wist in week 45 van dat jaar de eerste plaats in de UK Singles Chart te bereiken. Hierdoor steeg zijn populariteit en mocht hij verschillende remixen maken van onder anderen Robbie Williams. De rapgroep D12 uit Detroit maakte een speciale versie van Put your hands up 4 Detroit, die in juli 2006 uitkwam. In 2007 trad Le Grand op op het dancefeest Sensation White in Amsterdam, waar hij ook in 2008, 2009, 2011, 2013 en 2015 draaide. Tevens is hij een van de resident-dj’s van Sensation waardoor hij inmiddels al in meer dan 20 landen op Sensation heeft gespeeld.

Begin 2007 bereikte Le Grand opnieuw de top 10 in de UK Singles Chart, dit keer met The creeps vs. Camille Jones. In Nederland kwam de plaat niet verder dan plaats 18. Bron: Wikipedia

XXL Terror of Trance 🎧

XXL Terror of Trance

Terror of Trance 🎧

Meer info
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten