Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Chuckie

DJ Chuckie (Clyde Sergio Narain) 25 June 2019

DJ CHUCKIE

DJ Chuckie. Clyde Sergio Narain, bekend onder zijn artiestennaam Chuckie (Paramaribo, 25 juni 1978) is een Nederlandse dj van Surinaamse afkomst. Chuckie groeide op in Suriname en werd door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Toen één van zijn vrienden dj werd, begon zijn interesse voor dit vak. Vanaf zijn dertiende begon hij thuis te experimenteren met het remixen. Langzaamaan bouwde hij zijn eigen platencollectie op. Eerst draaide hij op feesten en partijen van zijn vrienden en familie.

In 1993 begon hij als dj in de Haagse club Voltage. Tegenwoordig treedt hij regelmatig in Nederland en in het buitenland op. Chuckie verzorgde ook remixes voor o.a. La Rouge, David Guetta, Safari, RMXCRW, K-Liber 4 Life (Viben). The Partysquad, Enrique Iglesias, Mohombi en Gio.

In 2008 trad hij op als openingsact bij Sensation in de Amsterdam ArenA. Hij gaf in het boekje wat na afloop aan alle bezoekers werd uitgedeeld aan dat dit een droom voor hem was. Hij was bij de allereerste Sensation zelf als bezoeker, en bedacht toen voor zichzelf dat hij ooit bij de DJ-tafel zou staan. Op Koninginnedag 2010 stond hij op het podium van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam.

in-de-mix-xxl-radio-rotterdam

XXL Radio in the mix

Met DJ'S van 🎧 XXL Radio Rotterdam

Meer info
Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten