Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Paul Elstak geeft Rainbow in the Sky-concert 14 december

Geschreven door op 27 mei 2019

Paul Elstak geeft Rainbow in the Sky-concert 14 december. Paul Elstak gaat het 25-jarige bestaan van zijn nummer Rainbow in the Sky groots vieren met een stadionconcert in de Gelredome op 14 december. Dat maakte de dj vandaag bekend in de Verrückte Halbe Stunde bij de ochtendshow van Frank Dane op 538.

,,Met het jarenlange succes van Rainbow in the Sky en het feit dat het 25 jaar geleden is dat deze track is uitgebracht, is dit het moment om het groots te vieren. Wat is dan een betere plek dan het Gelredome? Daar zijn de middelen aanwezig om een spectaculaire show te laten plaatsvinden, waar mensen jaren later nog over praten”, vertelt Elstak in het radio-interview. Het optreden zal het eerste DJ-concert in de Gelredome worden sinds 2007. Naast zijn hits uit de jaren negentig, wist Elstak meer recent ook nog successen te boeken. In 2010 scoorde hij met Turbo, de soundtrack van de gelijknamige New Kids-film. Ook werkte hij mee aan de hits van Jebroer, Kind van de Duivel en Engeltje.

In de komende weken worden ook de namen van gastartiesten bekend gemaakt, met wie Elstak al heeft samengewerkt of in de toekomst nog mee zal werken. De kaartverkoop begint op 6 juni.
Bron: Ad.nl


Paul Elstak geeft Rainbow in the Sky-concert 14 december.
Lees ook: DJ Paul Elstek peetvader van de gabber


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Gerelateerde nieuws berichten

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten