Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


Over XXL Radio

Over XXL Radio. Welkom op de nieuwe website (2019) van Internetradio XXL Radio Rotterdam. Wij zullen u een korte impressie geven hoe de Dj’s en Internet Radio XXL Rotterdam is ontstaan, en hoe we willen ontwikkelen. Door vele inbeslagnames door politie “de witte muizen” Radio Controle Dienst (RCD) werd het in 1984 onmogelijk gemaakt de uitzendingen voort te zetten en werd er een punt achter gezet. Totaal 8 x werden wij “uit de lucht gehaald” en apparatuur bruut in beslag genomen. Medio 1989 bestaat RCD niet meer, deze zijn vervangen door Agentschap Telecom.

Medio 2018 werd er voorzichtig begonnen om de uitzendingen voort te zetten op het internet. En in 2019 werd het idee geboren om een livestudio te bouwen om gepresenteerde programma’s te starten. Vele oud medewerkers van toen werden gebeld en gevraagd om hun steentje bij te dragen. 6 januari 2019 was het dan zover de studio werd onofficieel geopend en vanaf 10 juni 2019 presenteren wij u met trots onze programmering, wat de toekomst van Internetradio XXL Radio Rotterdam gaat brengen? Daar hebben wij ook uw hulp bij nodig!

XXL Radio groeit steeds beter dat is aan alles te merken, bijvoorbeeld de groei van het aantal Dj’s binnen ons XXL team en de groei van de luisteraars. Ook komen er steeds meer mensen gezellig chatten, waar we natuurlijk ook erg blij mee zijn. We maken momenteel grote sprongen vooruit maar toch hebben we nog bepaalde doeleinden die we graag willen behalen. Daar hebben wij natuurlijk u bij nodig. Houd onze social media Instagram, Facebook goed in de gaten voor nieuwtjes.
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten