Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


Ook DJ Nicky Romero is van de partij op Oranje Koningsdag

Geschreven door op 18 februari 2020

Ook dj Nicky Romero is op 27 april van de partij tijdens Oranje Koningsdag in Alkmaar. Eerder werden de namen van De Jeugd van Tegenwoordig, Bassjackers, Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Donnie, La Fuente en Wolter Kroes al bekend. Romero is de publiekstrekker in de Dancetent. Andere nieuwe namen: Jonna Fraser, Chiovv, Afrobros, Yung Felix, Henkie T, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Bryan MG, Irwan, Ballantine, Jahwin, Dieux Pere, Crayflax en host Mella MM.

Tweede ronde

De dj-feesten van Oranje Koningsdag worden zowel in Alkmaar als in Amersfoort gehouden. De kaarten in de eerste ronde zijn al uitverkocht, maar komende donderdag start de tweede ronde van de verkoop van Early Bird tickets. Het aanbod van het Koningsdagfeest nieuwe stijl bij het AZ-stadion is breder dan voorheen, meent organisator Dennis Luken. Het feest op Koningsdag trok in Alkmaar enkele jaren geleden nog zo’n 30.000 bezoekers, maar dat aantal nam de laatste jaren langzaam maar zeker af. Vorig jaar besloot radiozender Slam! de banden met het evenement te verbreken.

DJ Nicky Romero

Organisator Luken wil na Alkmaar en Amersfoort het concept van Oranje Koningsdag nu ook uitrollen naar Emmen, Almere, Eindhoven en Utrecht. Er worden op de eerste Oranje Koningsdag in Alkmaar rond de 15.000 bezoekers verwacht. Bron


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten