Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


NPO houdt FM netwerk tenminste tot 2030 in de lucht

Geschreven door op 6 augustus 2019

NPO houdt FM netwerk tenminste tot 2030 in de lucht. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) houdt het FM-netwerk voor radiozenders nog tot tenminste 2030 in de lucht. Dit blijkt uit een tender die de NPO heeft gestart voor de exploitatie van haar FM-netwerk voor de periode 2020-2030.

FM-netwerk

Momenteel zendt de NPO via de FM uit met vier landelijke netwerken. Ondanks de opkomst van digitale radio via de ether (DAB+) ziet het er niet naar uit dat de FM-uitzendingen op korte termijn worden gestaakt. De publieke omroep is een tender gestart om de exploitatie van haar FM-netwerk voor de periode 2020-2030 vast te leggen.

Volgens de tender zou het contract voor 10 jaar dat loopt vanaf september 2020 een waarde hebben van 24 miljoen euro. Momenteel wordt het FM-netwerk van de publieke omroep geëxploiteerd door zenderexploitant Broadcast Partners. Dit contract is in 2010 ingegaan en loopt tot september 2020. Broadcast Partners nam in september 2010 de exploitatie van het FM-netwerk van de NPO over van KPN. Geïnteresseerde bedrijven hebben tot eind augustus de tijd om deel te nemen. Lees meer ….


Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten