Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Mysteryland online: artiesten treden op vanuit luchtballonnen

Geschreven door op 13 augustus 2020

Mysteryland online: artiesten treden op vanuit luchtballonnen. Mysteryland organiseert eind augustus een online festival waarbij artiesten vanuit een luchtballon optreden, zo maakt de organisatie van het dancefestival donderdag bekend. Onder anderen Paul van Dyk, Joris Voorn, Lucas & Steve en Sander van Doorn staan op de artiestenlijst van het digitale festival, dat op 29 augustus van 19.00 uur tot 1.00 uur gratis te volgen is via de officiële kanalen van Mysteryland. Tijdens de online editie zijn meer dan vijftig artiesten via acht verschillende stages vanuit luchtballonnen te volgen. De kijkers kunnen zelf een keuze maken uit de acht kanalen.

Mysteryland

Mysteryland vindt normaal gesproken eind augustus plaats op het voormalige Floriade-terrein in de gemeente Haarlemmermeer, maar door de coronacrisis is het festival dit jaar geschrapt. Onder leiding van festivaldirecteur Milan Raven is maandenlang gezocht naar een alternatieve invulling.

“Dat zijn we ook aan onze stand en onze bezoekers verplicht”, zegt Raven, die normaal gesproken 130.000 bezoekers had verwacht bij Mysteryland. “Dat is, met medewerking van een aantal grote artiesten, letterlijk gelukt.”

LET’S GET HIGH

Op zaterdag 9 augustus 2020 delen wij onze passie voor mziek met u tijdens een onvergetljke res van 6 uur vol presetatis van jefavoriete DJ’s en pwekkende shows. De met ons mee vr een onvegetelijke online festiva in de hemel! De volledige show is gratis te zien van 19:00 tot 01:00 op live.mysteryland.com. Bron: Mysteryland

Ga met ons mee op een onvergetelijk festival in de lucht!


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten