Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Mental Theo bewerkt Duncan Laurences nummer Arcade tot hardstyleversie

Geschreven door op 22 mei 2019

Mental Theo maakt hardstyle-versie Arcade van Duncan Laurence. Mental Theo heeft een hardstylebewerking gemaakt van het nummer Arcade, waarmee Duncan Laurence zaterdag het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen. Theo Nabuurs, zoals Mental Theo in het echt heet, kwam na de overwinning van Laurence op het idee om het nummer in een stevig jasje te hijsen.

In een video op zijn Instagram-profiel feliciteerde Nabuurs de zanger: “Nummer één, hoe waanzinnig is dat? Maar nog niet waanzinnig genoeg natuurlijk. “De producent en dj legde uit dat hij het nummer die avond wilde draaien op een festival. “Laat ik nou de eerste zijn in Nederland, of de wereld, die van jouw plaat een harde versie heeft gemaakt. Jouw plaat leent zich daarvoor. “In de bewerking valt te horen hoe hij onder Arcade een beat in vierkwartsmaat heeft gemonteerd, zonder het oorspronkelijke tempo van het nummer ingrijpend aan te passen.

Definitieve mix moet nog verschijnen

Aan Omroep Brabant laat Nabuurs weten dat zijn bewerking het beoogde effect had op het festival. “Normaal gaan mensen springen als ze het gaaf vinden, maar deze keer gingen alle mobieltjes de lucht in om het op te nemen. Dat vond ik erg bijzonder”, aldus Mental Theo. “Ik werk nu trouwens aan een nog betere versie. Die gaat maandagavond online.” Bron: Nu.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten