Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on airDJ Philizz shows

Hai mijn naam is DJ Philizz, een 25 jaar oud student woonachtig in Amsterdam. Mijn eerste Jaarmix werd geproduceerd in 2002 en maakte mijn eerste mix met videobeelden in 2008. In 2009 begon ik met het maken van Mashups mixen en uiteindelijk in 2011 ging ik samenwerken met het MM-2-project. Ik begon in januari 2011 met het maken van lange videomixen. Ik ben altijd een grote fan geweest van de TMF -jaarmixen. Ze hebben altijd de meest geweldige videomixen gemaakt, totdat ze in 2002 werden overgenomen door MTV . Vanaf dat moment besloot ik DJ Philizz mijn eigen mixen te maken.

Welk software gebruikt DJ Philizz?

Momenteel gebruik ik de Adobe CS 5.5-mastercollectie. Ik gebruik Audition voor het mixen van audio en bewerk mijn beeldmateriaal met Adobe Premiere en After Effects. Voor het hoesontwerp gebruik ik Paint Shop Pro.

Ik studeer op het moment om audiovisueel ontwerper te worden. Met deze studie kan ik een regisseur, animator, redacteur of iets anders worden, misschien in de tv- of filmindustrie. Press play en luister naar de beats van DJ Philizz on XXL Radio Rotterdam

Maak ook kennis met de overige DJ’s van XXL Radio RotterdamXXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten