Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dj Kicken (Henri Kicken) # 1 Nederlands populairste party DJ van 2019! Bekend van Ain’t no party (Like an alcoholic party), Happy together, Yaya Kolo, Bass attack, Victory, i Wanna Dance With Somebody en meer. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij de juiste DJ voor XXL Radio Rotterdam, en voor jouw commerciële of privé feesten!

CAUSE THERE AIN’T NO PARTY! LIKE AN ALCOHOLIC PARTY !

Mede door vader Kicken had Henri al vroeg het muziekvirus te pakken. Zijn eerste optreden op 8-jarige leeftijd als zogenaamde DJ. Op de lagere school was het voor Henri vrijdagmiddag al toegestaan om voor zijn klasgenootjes mixen te draaien. Al snel kreeg hij al gratis boekingen om muziek op schoolfeestjes samen met twee van zijn vrienden te verzorgen. DJ kicken was toen dus al de eerste jongste DJ die in de microfoon durfde praten. In 1981 begon hij zijn eerste radiostation genaamd Radio ‘The Flying Dutchman 97,0 FM”. In 1982 begon hij zijn Belgische radio loopbaan bij RMC in Maasmechelen waar hij op vrijdagavond een programma had.

Oja! Als u denkt “die naam Kicken die ken ik toch”, dan kan dat kloppen, want hij is de broer van Patrick Kicken (Radio 3FM / Veronica / Wild FM Hitradio).

Dankzij zijn muziek hit ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’, is DJ Kicken nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen per jaar, hij is nog altijd kicking! DJ Kicken is een feest DJ met een zeer duidelijke microfoonstem. Mede door zijn meer dan 25 jaar ervaring weet hij elk publiek los te krijgen en is tevens zeer geschikt voor 90s en 00’s party’s.

 XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten