Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on airDJ ATOI 🎧 shows

DJ ATOI. Geen feest is compleet zonder de juiste muziek. Dat kunnen opzwepende beats zijn. Feestelijke soul en disco. Of juist aangename lounge, als dat beter past bij uw feest of event. XXL DJ beheerst het allemaal. Met zijn onverwachte keuzes en vloeiende stijl weet deze ervaren DJ ieder feest keer op keer naar een hoogtepunt te stuwen. DJ ATOI (1976) nam al op jonge leeftijd bandjes op voor zijn vriendjes. Die fascinatie voor het overbrengen van emotie door muziek is nooit meer weggegaan. De bandjes van toen zijn vervangen door state-of-the art gear van Numark, NI en Pioneer.

De afgelopen jaren maakte de DJ honderden uren op feesten, in discotheken en clubs. Daarnaast maakt hij eigen producties in zijn eigen studio. DJ beheerst meerdere stijlen en draait ieder genre. Van 80’s, 90’s en 00’s tot club, techno, lounge en house. Zijn keuzes zijn spannend, intuïtief en ongrijpbaar. Maar ze zijn altijd raak. XXL Radio DJ maakt van iedere bruiloft en van elk evenement of bedrijfsfeest een onvergetelijk hoogtepunt.

Wilt u uw feest of evenement een extra dimensie geven? M&M A Touch of Inspiration en kunnen de volledige aankleding van uw feest verzorgen, inclusief licht en geluid. Wij kunnen uw bijeenkomst met gastoptredens extra cachet geven. Daarbij zou u kunnen denken aan entre’acts in de vorm van een saxofonist, een zangeres of dansers en danseressen. Samen met XXL Radio DJ en M&M A Touch of Inspiration stelt u een onvergetelijke avond samen.

“Een dag niet gedraaid, is een dag niet geleefd”XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten