Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


Mega Immuun Party verplaatst naar 1-2-3 april 2022

Geschreven door op 31 augustus 2021

Mega Immuun Party zal worden verplaatst naar het weekend van 1 tot en met 3 April 2022. Dit besluit is genomen naar aanleiding van de persconferentie. Aangezien de Mega Immuun Party gepland staat is het praktisch onhaalbaar om dan nog mogelijke wijzigingen te kunnen doorvoeren in de opzet van het evenement. Daarnaast is het risico te groot om ervan uit te gaan dat een capaciteit van 20.000 bezoekers per dag wordt toegestaan en verdere maatregelen grotendeels uitblijven. Om die reden is er besloten om de Mega Immuun Party te verplaatsen naar 1 – 2 – 3 April 2022.

Mega Immuun Party 2022

De Mega Immuun Party is een driedaags festival zonder theater, stunts en cross, maar wel met goed vermaak in de welbekende Megatent en Undercovertent op het Zwarte Cross terrein. Met 20.000 mensen en een berg mooie artiesten, welke later bekend worden gemaakt, kan de bezoeker een gigantisch feestweekend verwachten. Houd de kanalen goed in de gaten voor de bekendmaking van de line-up en start van de kaartverkoop. Tickets kunnen gekocht worden via: www.megaimmuunparty.nl.

Nieuwe initiatieven

Afgelopen jaar zijn er diverse nieuwe initiatieven ontwikkeld waardoor de creativiteit onder de collega’s toch blijft stromen en de wereld kan blijven genieten van de originele hersenspinsels van de Feestfabriekers. Zo zijn dit jaar de Zwarte Cross Sneakers gelanceerd, maar ook Tante Rikie’s tweede onmundig mooie verhalenboek en hennepbiertje ‘Groene Buizerd’ zagen het licht. Daarnaast werkt de Feestfabriek nu ook als Creatief Productiehuis, in opdracht van externe merken en organisaties.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten