Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Martin Garrix zeker maand uit running door gescheurde enkelbanden

Geschreven door op 5 juni 2019

Martin Garrix zeker maand uit running door gescheurde enkelbanden. De wereldberoemde Nederlandse DJ Martin Garrix (23) heeft al zijn optredens in binnen- en buitenland voor minstens vier weken moeten afzeggen vanwege een ernstige enkelblessure. Volgens zijn management heeft de dj eind mei tijdens een optreden in Las Vegas de enkelbanden in zijn rechtervoet gescheurd en is een operatie noodzakelijk.

Zijn manager laat weten: ,,Hoewel hij zich na een paar rustdagen steeds beter begon te voelen, hebben nadere onderzoeken vastgesteld dat al zijn enkelbanden zijn gescheurd en een ingreep nodig is om blijvende schade te voorkomen. Martin kan niet anders dan het advies van de specialist volgen en zal al zijn shows voor minimaal vier weken moeten annuleren.”

De DJ baalt flink van de blessure die ontstond tijdens een best gewaagde sprong vanaf de DJ-Booth. ,,Niks maakt me gelukkiger dan optreden”, stelt hij in een verklaring. ,,Ik wil niemand teleurstellen, maar helaas gaat dit buiten mijn controle om. Ik moet worden geopereerd en moet volledig herstellen. Als ik niet onder het mes ga, zal de schade permanent zijn en kan ik misschien helemaal niet meer optreden. Dat wil ik niet! En natuurlijk hoop ik weer snel terug te zijn.” Bron: AD.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten