Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Martin Garrix weer terug!

Geschreven door op 26 juli 2019

Martin Garrix weer terug! Martin Garrix keert is weer terug achter de DJ Booth. De DJ moest enige shows afzeggen door een enkelblessure. Hij maakt het nieuws bekend via Instagram. Martin Garrix scheurde eind mei zijn enkelbanden bij een sprong tijdens een optreden in het Amerikaanse Las Vegas. Hij maakte vervolgens bekend dat hij enkele weken niet zou kunnen optreden.

Maandagmiddag schrijft hij op Instagram dat hij goed nieuws te horen heeft gekregen over zijn herstel. “Dit betekent dat ik volgende week weer kan optreden. Op 4 juli begin ik mijn reeks optredens in Ushuaïa en ik kan niet wachten!”, aldus DJ Garrix.

“Het zal nog wel even duren voor ik weer zo rond kan springen zoals ik normaal doe, maar ik ben nu vooral gewoon blij dat ik weer shows kan geven. “Hij bedankt zijn fans voor hun steun en begrip. De show op 4 juli is het begin van een reeks optredens in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Daarnaast staan er optredens in onder meer Zweden, Spanje, Frankrijk en Las Vegas gepland. Lees meer …..


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten