Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


Martin Garrix viert samen met Max Verstappen overwinning op podium

Geschreven door op 13 december 2021

Martin Garrix viert samen met Max Verstappen overwinning op podium. Martin Garrix beklom het podium in Abu Dhabi nadat Max Verstappen de wereldtitel in de Formule 1 had veroverd. De twee vrienden vierden de overwinning samen met de aanwezige uitzinnige fans. Na het spectaculaire vuurwerk en de uitreiking van de felbegeerde F1-trofee draaide Garrix een speciale set op het Yas Marina Circuit. De dj zou na afloop sowieso optreden bij het circuit. Eigenlijk zouden de Foo Fighters spelen, maar de band zegde om “medische redenen” af.

Max Verstappen wereldkampioen

Garrix en Verstappen zijn al enige jaren bevriend. In 2014 reikte de dj tijdens het Sportgala de talentprijs uit aan de coureur en in 2017 verscheen hij zelfs als gast van Verstappen op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, waar hij destijds ook optrad. Verstappen is de eerste Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1. De Nederlandse coureur won de slotrace door Lewis Hamilton in de laatste ronde te passeren.

Max Verstappen is wereldkampioen! De 24-jarige Red Bull-coureur trok in de slotrace in Abu Dhabi na een toch al zinderend Formule 1-seizoen op werkelijk sensationele wijze aan het langste eind. De van pole begonnen Limburger zag zijn rivaal Lewis Hamilton direct na de start passeren, maar hernam de leiding in de allerlaatste(!)) ronde en mag volgend jaar als eerste Nederlander ooit met nummer 1 van start in de koningsklasse van de autosport.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten