Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Marco Borsato lanceert single met Davina Michelle en Armin van Buuren

Geschreven door op 9 mei 2019

Marco Borsato lanceert single met Davina Michelle en Armin van Buuren. Marco Borsato heeft een nieuwe single uitgebracht waar ook Davina Michelle en Armin van Buuren aan meewerkten. Het lied heet Hoe Je Danst.

Borsato liet eerder deze week op sociale media al weten dat hij met groot nieuws zou komen. Vandaag blijkt het om een nieuwe single te gaan. Het lied is een duet met Davina Michelle. Armin van Buuren nam de productie voor zijn rekening. Hoe Je Danst werd geschreven door Borsato’s vaste schrijver John Ewbank. Op 29 en 30 mei en 1, 2 en 5 juni treedt Borsato op in de Kuip in Rotterdam. De zanger wordt bijgestaan door gastartiesten Maan, Diggy Dex, André Hazes, Lil’ Kleine, DI-RECT en Davina Michelle.

Armin kijkt ernaar uit om het podium met Marco te delen. “Ik denk dat we met het trackrecord van Borsato vrij snel kunnen concluderen dat Marco een levende legende is. De aankomende reeks met vijf Kuip-concerten bewijst maar weer eens hoeveel mensen van Marco en z’n muziek houden”, zegt de dj. “Zelfs de grootste internationale artiesten verkopen in Nederland geen 5 stadions uit. Ik kan alleen maar met ontzettend veel bewondering naar hem kijken en heb geen moment getwijfeld toen hij me vroeg om mee te gaan naar De Kuip. Ook ik stond tijdens De waarheid als fan in de rij en wil dit nieuwe hoogtepunt in z’n carrière natuurlijk voor geen goud missen”.

Marco Borsato lanceert single met Davina Michelle en Armin van Buuren

Borsato bracht in 2017 zijn meest recente plaat Thuis uit. Dit was zijn tiende Nederlandstalige album. Bron: Nu.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten