Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Lee Kerslake, drummer van Ozzy Osbourne en Uriah Heep overleden

Geschreven door op 20 september 2020

Lee Kerslake, drummer van Ozzy Osbourne en Uriah Heep overleden. Dit werd op Facebook door de band gepost. Een post ondertekend door Uriah Heep-leadgitarist Mick Box genaamd Kerslake “een van de aardigste mannen op aarde.” “Hij had een passie voor het leven zonder uitzondering en was erg geliefd bij de fans, evenals bij iedereen die zijn pad kruiste”, aldus het bericht op de officiĆ«le Facebook-pagina van Uriah Heep. “Schommel in vrede mijn vriend en zeg hallo tegen David, Gary, John en Trevor voor mij!”

In een andere post zei de band dat Kerslake niet zal worden vergeten, een sentiment-rocker Ozzy Osbourne deelde op zijn eigen sociale media. “Het is 39 jaar geleden dat ik Lee heb gezien, maar hij leeft voor altijd van de platen waarop hij voor mij speelde, Blizzard of Ozz en Diary of a Madman,” zei Osbourne. Lee Kerslake (16 april 1947-19 september 2020) was een Engelse muzikant, vooral bekend als de oude drummer en achtergrondzanger van de rockband Uriah Heep en voor zijn werk met Ozzy Osbourne in de vroege jaren tachtig.

Kerslake leed al lang aan kanker. Hij stopte met Uriah Heep in 2018, vier jaar nadat hij de diagnose prostaatkanker had gekregen. Zijn laatste optreden was in Londen. Begin vorig jaar stuurde Ozzy Osbourne twee platina albums op naar de terminaal zieke drummer. Kerslake had gevraagd of hij de platen mocht hebben. De drummer speelde ooit mee op de succesvolle albums Blizzard of Ozz en Diary of a Madmen. De credits heeft hij er echter nooit voor gekregen. Het kwam zelfs tot een rechtszaak omdat Kerslake royalties wilde voor zijn bijdrage. Die zaak verloor hij.


Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beƫindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten