Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Kanye West zou logo nieuw album gestolen hebben van modelabel

Geschreven door op 1 september 2021

Volgens Randy Dawkins, de creatieve directeur van het modelabel Infinity G8ds, heeft Kanye West zijn logo gestolen voor zijn nieuwe album Donda. Het logo is te zien op onder andere T-shirts en hoody’s, maar komt dus niet uit Wests koker, meldt The Daily Beast. Het bedrijf wordt gerund wordt door zwarte ondernemers, waardoor Wests ‘leentjebuur spelen’ extra hard aankomt. “Het is teleurstellend. We hebben helemaal niets tegen hem en vinden hem zelfs een goede artiest, maar op zakelijk gebied schort er wel het een en ander aan”, aldus Dawkins.

Kanye West

Dawkins zegt eind juli benaderd te zijn door Wests persoonlijke chef-kok Willie Wallace, met wie hij bevriend was, waarna hij de zanger zelf te spreken kreeg. “Hij zei: ‘Gast, ik vind je ontwerp helemaal te gek, wanneer kan ik je ontmoeten om hierover te praten?’ Waarop wij vanuit Miami naar Atlanta reden om met hem te praten.”

Daarna nodigde West de mannen uit om met elkaar te gaan eten: “Maar sindsdien hebben we nooit meer wat gehoord, terwijl we niet lang na dat etentje ons logo ineens op zijn merchandise zagen staan. Ik heb de situatie kennelijk verkeerd ingeschat. Als zwarte artiesten moet je elkaar steunen, wat nu niet gebeurd is.” West verkocht de shirts en hoody’s met het ‘gestolen’ logo bij zijn luistersessies in Atlanta vanaf 85 euro. Woordvoerders van de rapper wilden niet reageren.

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten