Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Is Mick Jagger weer aan het repeteren na hartoperatie?

Geschreven door op 16 mei 2019

Is Mick Jagger weer aan het repeteren na hartoperatie? Het lijkt erop dat Mick Jagger volledig is hersteld van zijn hartoperatie. Fans zijn er zelfs van overtuigd dat de frontman van The Rolling Stones weer aan het repeteren is. Dit naar aanleiding van een video op Instagram.

Mick Jagger aan het repeteren?

Mick Jagger lijkt volledig hersteld te zijn van de hartoperatie die hij in april 2019 onderging. Dit blijkt uit een video die de zanger van The Rolling Stones op woensdag 15 mei 2019 deelde via Instagram. Het betreft een kort fragment waarin te zien is hoe de vijfenzeventigjarige rocker zijn dansmoves oefent voor een spiegel. Fans suggereren dat de ster aan het repeteren is voor een aankomende reeks inhaalshows. Wanneer deze tournee plaatsvindt is nog onbekend, maar dat de concerten er komen staat vast.

Hartproblemen

Op zaterdag 30 maart 2019 werd bekend dat Mick Jagger een medische ingreep moest ondergaan. De zanger werd geopereerd aan een versleten hartklep. Na de procedure volgde een streng dieet en trainingsregime om zo snel en goed mogelijk te herstellen. Om de hartoperatie te ondergaan was Jagger echter genoodzaakt de ‘No Filter Tour’ The Rolling Stones uit te stellen. De concertreeks zou in april 2019 van start gaan en ruim negen weken duren. Na een negatief advies van meerdere dokters besloot de frontman met tegenzin de tournee te annuleren.

Jagger liet destijds weten via zijn Twitter account te balen van de situatie. “Ik vind het vreselijk om onze fans zo in de steek te laten en ben extreem teleurgesteld dat we onze tournee moeten uitstellen, maar ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk weer het podium op te gaan.” Aan de beelden van de dansende ster te zien zal het herstel niet lang meer duren. Bron: Artiestennieuws.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten