Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Guns N’ Roses naar de rechter om biertje

Geschreven door op 11 mei 2019

Guns N’ Roses naar de rechter om biertje. Guns N’ Roses heeft een Amerikaanse brouwerij voor de rechter gesleept. De rockers vinden dat hun Guns ’N’ Rosé-bier niet kan en eisen een schadevergoeding, melden Amerikaanse media.

De rockgroep stelt dat consumenten in verwarring kunnen raken en verwachten dat het gaat om een officiële samenwerking. Ook artikelen met het Guns ’N’ Rosé-logo, zoals een bandana vergelijkbaar met die van zanger Axl, vindt de band niet kunnen. De muzikanten vinden dat de brouwerij schade aan hun merk Guns N’ Roses heeft aangericht en eisen daarom dat de producten van de markt worden gehaald. De band laat weten dat de brouwerij “het recht niet mag hebben om door te gaan met het verkopen van de producten die inbreuk maken en dat ze niet opzettelijk mogen handel drijven met behulp van het prestige en de beroemdheid van Guns N’ Roses zonder de goedkeuring, de licentie of toestemming van Guns N’ Roses.” De groep eist een schadevergoeding en juridische kosten.

Guns N’ Roses naar de rechter om biertje

De brouwerij heeft nog niet gereageerd op de kwestie. De biertjes, met noten van peer en hibiscus, zijn in ieder geval nog tot maart volgend jaar te koop. Bron: Telegraaf.nl en HLN.be


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten